Dacã medicina naturistã nu ar fi existat, ar fi trebuit inventatã iar faptul cã existã este un Miracol şi încã o dovadã cã Dumnezeu a dãruit oamenilor putere şi har, adevãr şi înţelepciune, de a înţelege cum corpul, sufletul şi spiritul se pot îmbolnãvi dar şi vindeca.

Cristian Samuel Friedich Hahneman (1755-1843) parintele homeopatiei spunea:"Idealul cel mai înalt al terapiei este refacerea rapidă, blândă și permanentă a sănătății sau, altfel spus. îndepartarea și anihilarea în întregime a bolii pe calea cea mai scurtă, mai sigură și mai puțin dăunătoare, conform unor principii ușor de înțeles

În cei aproape 30 de ani de muncã în slujba sãnãtãţii am învãţat cã, NU existã “boli” ci “bolnavi”, cã cea mai bunã terapie este prevenţia, cã eliminând cauzele primare abia atunci vom reuşi sã anulãm în totalitate şi efectul - manifestarea bolii şi cã cea mai bunã metodã de tratare a ei este cea naturalã, pentru cã omul face parte din NATURǍ.

Nu uitaţi cã faceţi parte din NATURǍ şi cã sunteţi cel mai frumos şi cel mai de preţ lucru din Creaţie. Respectaţi-o! Nu uitaţi asta!

Ne-am propus sã vã prezentãm modelul nostru terapeutic, aşa cum practicãm noi medicina şi cum e privitã de toate terapiile complementare, “HOLISTIC”. Vă oferim informaţii din domeniul terapiilor complementare, sfaturi utile pentru un mod de viață mai sănătos, linkuri cãtre siteuri stiinţifice, pentru procurarea unor produse naturiste , sau educative, totul cu scopul de a oferii şansa unei vieţi mai bune !

Citind articolele prezentate vã veţi informa şi cu singuranţã vã vor ajuta sã înţelegeţi mai bine modalitatea prin care sã vã menţineţi sau sã vã recãpãtaţi sãnãtatea, vitalitatea și forţa cu care sã vã bucuraţi de viaţã!

Urmând cursuri de perfecţionare, participand la diverse instruiri, simpozioane, congrese, în diferite centre de învãţãmânt medical ne-am cultivat pasiunea pentru medicina complementarã care a devenit un mod de viaţã profesionalã. Pe parcursul celor 28 de ani experienţã şi dãruire pentru oamenii suferinzi, am învãţat cã primul lucru în medicinã este “non nocere” şi cã rezultatele vin atunci când tratezi împreunã “trupul, mintea si sufletul”.

Fitoterapia, Dietoterapia, Homeopatia, Biorezonanţa, Aromoterapia, Cromoterapia, terapia Bowen, Psihoterapia, sunt principalele metode de investigaţie și tratament folosite. Desigur, avem avantajul experienţei profesionale medicale, adaptând şi individualizând metodele în funcţie de situaţia particularã întãlnitã. Suntem deschişi oricãror colaborãri sau schimburi de idei cu persoane sau asociaţii care au preocupări comune cu ale noastre.

Sistemul SCIO QXCI (BIOREZONANŢǍ – BIOFEEDBACK) este o “minune a ştiinţei”, care în mâna unui medic este un instrument deosebit de valoros, o prelungire şi o lãrgire a capacitãţilor intuitive de analizã.

Dr. Dan Mihai Rusu